От 2017 г. фирма „Рента Мобиле“ ООД започна внос на италианските системи за бензинови автомобили „GREEN GAS AERO“, „GREEN GAS BE“ и „GREEN GAS BY AEB“.

Системите се отличават с традиционното италианско високо качество. Подържат много добра работа във всички режими. Новият софтуер с който се настройват е характерен с това че превъзхожда подобните такива с възможности за автомобилите от нисък клас да  имат настройки, които се предлагат само на автомобилите от висок клас. Заинтересованите лица могат да разгледат и ако пожелаят да си свалят и инсталират безплатно софтуера от нашия сайт.

За сервизите които искат да станат дистрибутори са предвидени атрактивни отстъпки които се договарят при закупуване и започване работа със системите „GREEN GAS “ .

Особенно интересно за крайните клиенти е че, в момента има промоция на цените, която можете да видите в подраздела на тази страница от сайта. При желание можете да си закупите системните китове които ще получите с наложен платеж от някоя от българските спедиторски фирми.

За крайните клиенти сме предвидили и възможност за готов монтаж в сервизите с които можете да видите в сайта. Цените за готов монтаж можете да видите в подраздела на тази страница.

Документация на системите можете да разгледате в подменюто Технически характеристики